Sijoita Bitcoiniin maailman johtavassa sosiaalisessa kaupankäyntiverkostossa

Aloita kaupankäynti

Liity miljooniin käyttäjiin, jotka ovat jo löytäneet fiksumpia Bitcoin-sijoitusstrategioita. Ota oppia kokeneilta eToro-kaupankävijöiltä tai kopioi heidän positionsa automaattisesti.

Viimeiset 24 tuntia

Bitcoinin hinta (TOIMITTAJA: eToro)

Kryptovaluuttojen arvo saattaa vaihdella paljon, ja näin ollen se ei sovi kaikille sijoittajille. Kaupankäyntiä kryptovaluutoilla ei valvota EU-säädöskehyksen puitteissa.

eToro on useita eri omaisuuseriä tukeva alusta, jonka kautta voit sijoittaa osakkeisiin ja kryptovaluuttoihin sekä käydä kauppaa hinnanerosopimuksilla.
Hinnanerosopimukset ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen. 67 % sijoittajatileistä menettää rahaa käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita, ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille. selvä
Hinnanerosopimukset ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen. Lisätietoja

Ryhdy käymään kauppaa
maailman jännittävimmällä kryptovaluutalla

Suojaa positiosi käyttämällä eToron kehittyneitä riskinhallintatyökaluja. Tee talletukset ja nostot mutkattomasti, toteuta kauppasi välittömästi ja hio strategiaasi kokeilemalla maksutonta 100 000 dollarin demotiliä.

Ansaitse voittoa niin Bitcoinin hinnan laskiessa kuin sen noustessakin. Osta tai myy viiveettä

Valitse haluamasi sijoitussumma, alkaen 25 dollarista kauppaa kohden.

Hinnanvaihtelu on tilaisuus! Näe, miten hinnanmuutokset heijastuvat suoraan salkkuusi.

Aloita kaupankäynti muutamassa minuutissa – ei fyysisiä ostoviiveitä.

Keskustele Bitcoin-kaupankäyntistrategioista eToron johtavien kaupankävijöiden kanssa. Käyttämällä patentoitua CopyTrader™-teknologiaamme voit automaattisesti kopioida menestyvien kaupankävijöiden sijoitussalkkuja.

eTorossa avatut kaupat

*Aiempi kehitys ei ole osoitus tulevasta.
Kaikkeen kaupankäyntiin sisältyy riski. Riskeeraa vain pääoma, jonka olet valmis menettämään.

Bitcoin-markkinanäkemyksiä

Saat viimeisimmät Bitcoin-aiheiset uutiset tärkeimmistä talousuutisten lähteistä ja kaupankäyntinäkemyksiä sisältäviä raportteja eToron Bitcoiniin erikoistuneelta markkina-analyysitiimiltä.

Käy kauppaa paikasta riippumatta

Käy Bitcoin-kauppaa pöytäkoneella, älypuhelimella tai taulutietokoneella käyttäen eToron räätälöityä kaupankäyntialustaa. Seuraa markkinoita ja hallitse salkkuasi paikasta riippumatta.

Opi ja harjoittele Bitcoin-kaupankäyntiä maksutta

eToro antaa uusille kaupankävijöille 100 000 dollaria demotilillä. Harjoittele kaupankäyntiä maksutta ja aloita Bitcoin-sijoittaminen, kun olet valmis siihen!

Bitcoin-kaupankäynti
Vastauksia kysymyksiisi

Mikä on paras tapa käydä kauppaa Bitcoineilla?

Kaupankäynti Bitcoinilla tai millä tahansa muulla omaisuuserällä, kuten raakaöljyllä, tarjoaa monia mahdollisuuksia. Välittäjien, spreadien ja pilviin kohoavien tilinhoitokustannusten välillä voi kuitenkin olla vaikea navigoida. Juuri siksi sijoitusten hoitaminen itse hinnanmuutosten perusteella on järkevää monelle aloittelijalle.

Kuinka opin käymään kauppaa Bitcoineilla?

eToro tarjoaa sinulle

  • useita menestyviä Bitcoin-kaupankävijöitä, joilta voit ottaa oppia
  • reaaliaikaisia keskusteluja Bitcoin-kaupankäyntisivullamme markkinatrendejä koskien
  • 100 000 dollarin harjoittelutilin, jota kutsutaan virtuaalisalkuksi
  • markkinauutisia sähköpostitse
  • blogikirjoituksia, live-ryhmäkeskusteluja ja video-oppitunteja kaupankäynnistä

eToro-alustalla on miljoonia käyttäjiä, joiden markkinakokemus vaihtelee. Sijoituskeskustelut ja salkkuallokaatiot ovat muiden käyttäjien nähtävissä, ja niin on myös mahdollisuus kopioida automaattisesti menestyviä kaupankävijöitä. Koska monet aloittelevat sijoittajat eivät vielä tunne markkinoita, eToro tarjoaa käyttäjille lisäksi 100 000 dollaria virtuaalivaroja, joilla he voivat harjoitella, kunnes ovat valmiita aloittamaan kaupankäynnin.

Miten eToro eroaa valuutanvaihtoyrityksistä?

Valuuttasijoitusten hinta vaihtelee erityisen paljon, mikä tekee tällaisesta kaupankäynnistä hyvin suositun nopeita tuloksia tavoittelevien sijoittajien keskuudessa. Useimmat ammattisijoittajat suosittelevat kuitenkin salkun hajauttamista eri tyyppisten rahoitusvälineiden välillä, jotta riskitasoja voidaan hallinnoida asianmukaisesti.

eTorossa voit sijoittaa valuuttoihin, hyödykkeisiin, indekseihin, osakkeisiin ja pörssinoteerattuihin hinnanerosopimuksiin helppokäyttöisellä alustallamme. Jos et ole varma, mikä on paras tapa sijoittaa tiettyyn sijoitusvälineeseen, voit käyttää hakutyökaluamme löytääksesi kyseiseen sijoitusvälineeseen erikoistuneita kaupankävijöitä ja ottaa oppia heiltä tai kopioida heitä suoraan.

Sosiaalisen kaupankäynnin globaali johtaja

Ota selvää, miksi miljoonat käyttäjät yli 140 eri maasta ovat päättäneet käydä kauppaa eTorossa

Luottamus

Hyvämaineinen yrityksemme on FCA:n ja CySecin sääntelyn alainen

Tietosuoja

Emme koskaan jaa henkilökohtaisia tietojasi ilman lupaasi

Turvallisuus

Varasi on suojattu alan johtavien tietoturvaprotokollien avulla

otamme vastaan
Aloita kaupankäynti