Investeer in XRP by Ripple Labs op ´s werelds meest vooraanstaande sociale handelsnetwerk

Beginnen met handelen

Sluit u aan bij de miljoenen mensen die al slimmere strategieën hebben ontdekt voor het beleggen in XRP by Ripple Labs. Leer van ervaren eToro-handelaars of kopieer automatisch hun posities.

Afgelopen 24 u

XRP-PRIJS (GELEVERD DOOR eToro)

De prijzen van cryptovaluta kunnen sterk fluctueren. Daarom passen cryptovaluta niet bij alle beleggers. De handel in cryptovaluta staat niet onder toezicht van enige regelgevende EU-instantie.

eToro is een platform voor verschillende activa, waarop u in zowel in aandelen als cryptovaluta's kunt beleggen. Ook kunt u CFD's op basis van activa verhandelen.
CFD's zijn complexe instrumenten en brengen, vanwege het gebruik van hefbomen, een hoog risico met zich mee dat u geld verliest.
67% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD's met deze provider. Ga na of u begrijpt hoe CFD's werken en overweeg of u zich het hoge risico op verlies van uw geld kunt veroorloven.
Ik begrijp het
CFD's zijn complexe instrumenten en brengen, vanwege het gebruik van hefbomen, een hoog risico met zich mee dat u geld verliest. Meer informatie

Begin te handelen in één van
's werelds meest interessante cryptovaluta

Gebruik de geavanceerde hulpmiddelen van eToro voor risicobeheer en bescherm uw posities. Profiteer van ongecompliceerde geldstortingen en -opnames, onmiddellijke uitvoering van transacties en een gratis oefenaccount met $ 100.000 om uw strategie te testen.

Profiteer van zowel dalende als stijgende XRP-prijzen. Koop of verkoop onmiddellijk

Kies uw gewenste beleggingsbedrag - al vanaf $ 25 per transactie

Volatiliteit betekent kansen! Prijsveranderingen zijn direct zichtbaar in uw portefeuille

Begin binnen een paar minuten met handelen – geen fysieke aankoopvertragingen

Bespreek handelsstrategieën voor de handel in XRP met de beste handelaars op eToro. Maak gebruik van onze gepatenteerde CopyTrader™-technologie om automatisch investeringsportefeuilles van succesvolle handelaren te kopiëren.

Transacties geopend op eToro

*In het verleden behaalde rendementen zijn geen aanwijzing voor toekomstige resultaten.
Handelen brengt risico's met zich mee. Gebruik alleen kapitaal dat u zich kunt veroorloven te verliezen.

XRP-marktinzichten

Ontvang het meest recente nieuws van de belangrijkste financiële nieuwsbronnen en de handelsrapporten van het analyseteam voor XRP van eToro.

Handelen onderweg

Handel in XRP op uw pc, mobiele apparaat en tablet met gebruik van het speciaal ontworpen handelsplatform van eToro. Volg de markten en beheer uw portefeuille, waar u ook gaat.

Gratis leren en oefenen in de handel in XRP

eToro biedt elke nieuwe handelaar $ 100.000 in een oefenaccount. Oefen uw handelsvaardigheden gratis en begin met beleggen in XRP als u er klaar voor bent!

Handel in XRP
De antwoorden op uw vragen

Wat is de beste manier om in XRP te handelen?

Handelen in XRP, of andere financiële activa, zoals ruwe olie, biedt veel kansen. Het kan echter lastig zijn om te navigeren tussen makelaars, spreads en torenhoge administratiekosten. Daarom is het voor veel beginnende handelaars nuttig hun eigen beleggingen te beheren op basis van prijsvariaties.

Op eToro kunt u handelen en investeren in echte XRP, u hebt hiervoor geen XRP-wallet nodig. Handel veilig op het gereguleerde, beveiligde platform waarop uw marktorders direct uitgevoerd worden.

Hoe kan ik leren om in XRP te handelen?

Met eToro heeft u toegang tot:

  • Talrijke succesvolle XRP-handelaars waar u van kunt leren
  • Live discussies op onze handelspagina van XRP met informatie over markttendensen
  • Een oefenaccount met $ 100.000, de virtuele portefeuille genaamd
  • Updates via e-mail over de markten
  • Blogberichten, live hang-outs en video-instructies over hoe u kunt handelen

Het eToro-platform wordt gebruikt door miljoenen gebruikers en biedt daarmee een zeer gevarieerd ervaringsniveau. Discussies over beleggen en portefeuilleverdelingen staan open voor andere gebruikers. Ook kunnen ze automatisch succesvolle beleggers kopiëren. Omdat veel onervaren beleggers nog niet bekend zijn met de markten, biedt eToro nieuwe gebruikers een virtueel fonds ter waarde van $ 100.000 om mee te oefenen, totdat ze er klaar voor zijn om echt te gaan beleggen.

Waarom is eToro anders dan andere valutabedrijven?

Beleggingen in vreemde valuta zijn bijzonder volatiel. Hierdoor is deze handel zeer populair onder beleggers die op zoek zijn naar snelle resultaten. De meeste professionele beleggers raden echter aan om tussen verschillende soorten instrumenten te diversifiëren, zodat u de risicovolumes goed kunt beheren.

Op eToro kunt u met ons gebruiksvriendelijke platform investeren in valuta's, grondstoffen, indices, aandelen, EFT's en cryptovaluta's. Weet u nog niet precies hoe u het beste kunt investeren met een bepaald soort instrument? Gebruik dan ons instrument People Discovery om handelaren te vinden die gespecialiseerd zijn in dat instrument en leer van hen of kopieer hen direct.

De wereldwijde leider op het gebied van sociaal handelen

Ontdek waarom miljoenen gebruikers uit meer dan 140 landen ervoor kiezen om te handelen op eToro

Vertrouwen

Ons betrouwbare bedrijf wordt gereguleerd door de FCA en CySec

Privacy

We zullen uw privégegevens nooit zonder uw toestemming delen

Beveiliging

Uw kapitaal wordt beschermd door geavanceerde veiligheidsprotocols

wij accepteren
Beginnen met handelen