Melabur dalam XRP oleh Ripple Labs di Rangkaian Perdagangan Sosial Utama Dunia

Mula Berdagang

Sertai berjuta-juta orang yang telah menemui strategi yang lebih bijak untuk melabur dalam XRP oleh Ripple Labs. Belajar dari pedagang eToro yang berpengalaman atau tiru kedudukan mereka secara automatik.

24 J Terakhir

HARGA XRP (DISEDIAKAN OLEH eToro)

Harga mata wang kripto boleh berubah dengan perbezaan yang besar dan oleh itu ia tidak sesuai untuk semua pelabur. Dagangan mata wang kripto tidak diselia oleh mana-mana kerangka kawal selia EU.

eToro is a multi-asset platform which offers both investing in stocks and cryptocurrencies, as well as trading CFD assets.
CFD adalah instrumen yang kompleks dan datang dengan risiko yang tinggi untuk kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leveraj. 71% daripada akaun pelabur runcit kehilangan wang apabila berdagang CFD dengan penyedia ini. Anda hendaklah mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu mengambil risiko tinggi untuk kehilangan wang anda. faham
CFD adalah instrumen yang kompleks dan datang dengan risiko yang tinggi untuk kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leveraj. Baca Lebih Lanjut

Mula Berdagang dengan Salah Satu
Mata Wang Kripto Paling Menarik Di dunia

Gunakan alat pengurusan risiko canggih eToro untuk melindungi kedudukan anda. Nikmati deposit dan pengeluaran tanpa kerumitan, pelaksanaan segera transaksi dan akaun demo sebanyak $100,000 percuma untuk berlatih melaksanakan strategi anda.

Mendapat manfaat daripada kejatuhan dan kenaikan harga XRP. Beli atau jual dengan serta-merta

Pilih jumlah pelaburan yang anda inginkan - dari serendah $25 bagi setiap dagangan

Ketidaktentuan bermakna peluang! Lihat perubahan harga memberikan impak yang terus terhadap portfolio anda

Mulakan dagangan dalam beberapa minit - tiada kelewatan disebabkan pembelian fizikal

Bincangkan strategi Dagangan XRP dengan pedagang utama eToro. Gunakan teknologiCopyTrader™ kami yang dipatenkan untuk meniru portfolio pelaburan pedagang yang telah berjaya secara automatik.

Dagangan Dibuka di eToro

*Prestasi masa lalu bukanlah penunjuk kejayaan masa depan.
Semua perdagangan melibatkan risiko. Hanya modal berisiko yang anda bersedia untuk mengalami kerugian.

Maklumat Pasaran XRP

Terima maklumat XRP terkini dari sumber berita kewangan utama dan laporan maklumat perdagangan dari pasukan analisis pasaran XRP eToro.

Berdagang Di mana-mana Sahaja

Dagangkan XRP pada komputer meja, telefon mudah alih dan tablet anda menggunakan platform perdagangan khusus yang direka oleh eToro. Ikuti pasaran dan uruskan portfolio anda di mana sahaja anda berada.

Belajar dan Berlatih Dagangan XRP Secara Percuma

eToro memberikan setiap pedagang baharu $100,000 dalam akaun Demo. Anda boleh berlatih bagi meningkatkan kemahiran dagangan anda secara percuma dan mula melabur dalam XRP apabila anda sudah bersedia!

Perdagangan XRP
Soalan-soalan Anda Dijawab

Apakah cara terbaik untuk berdagang XRP?

Dagangan XRP, atau mana-mana aset kewangan lain seperti minyak mentah, menawarkan banyak peluang. Walau bagaimanapun, ia menjadi sukar untuk berurusan dengan beberapa broker, agihan dan yuran pengurusan yang tinggi. Itulah sebabnya menguruskan pelaburan anda sendiri berdasarkan perbezaan harga sesuatu yang amat disyorkan bagi kebanyakan pedagang yang baru bermula.

Di eToro, anda boleh berdagang dan melabur dalam XRP yang sebenar tanpa memerlukan dompet XRP. Berdagang dengan selamat di platform yang dikawal selia dan selamat serta nikmati pelaksanaan serta merta pesanan pasaran anda.

Bagaimanakah saya boleh belajar untuk berdagang XRP?

Dengan eToro, anda mempunyai akses kepada:

  • Anda boleh belajar daripada beberapa pedagang XRP yang telah berjaya
  • Perbincangan secara langsung di halaman perdagangan XRP kami mengenai trend pasaran
  • Satu akaun perdagangan sebanyak $100K sebagai latihan yang dipanggil portfolio maya
  • Kemas kini e-mel mengenai pasaran
  • Catatan blog, perjumpaan secara langsung dan tutorial video mengenai cara untuk berdagang

Platform eToro mempunyai berjuta-juta pengguna, dengan tahap pengalaman yang berbeza di pasaran. Perbincangan pelaburan dan peruntukan portfolio adalah terbuka kepada pengguna lain, seperti juga keupayaan untuk secara automatik meniru pedagang yang berjaya. Oleh kerana kebanyakan pelabur kali pertama masih tidak memahami situasi pasaran, eToro juga menyediakan pengguna baharu dengan dana maya sebanyak $100K untuk tujuan berlatih sehingga mereka bersedia untuk memulakan pelaburan.

Apakah yang membuatkan eToro berbeza dengan syarikat-syarikat tukaran asing?

Pelaburan tukaran asing sangat tidak menentu, menjadikan perdagangan jenis ini sangat popular untuk pelabur yang mencari keuntungan yang cepat. Walau bagaimanapun, kebanyakan pelabur profesional mencadangkan kepelbagaian antara beberapa jenis instrumen, untuk mengurus tahap risiko dengan betul.

Di eToro, anda boleh melabur dalam mata wang, komoditi, indeks, saham, ETF dan mata wang kripto menggunakan platform kami yang mudah digunakan. Sekiranya anda tidak pasti cara terbaik untuk melabur dalam jenis instrumen tertentu, anda boleh menggunakan alat Penemuan Orang kami untuk mencari pedagang yang pakar dalam instrumen tersebut dan belajar daripada mereka atau meniru mereka secara langsung.

Peneraju global dalam perdagangan sosial

Ketahui mengapa berjuta-juta pengguna dari lebih 140 buah negara memilih untuk berdagang dengan eToro

Kepercayaan

Syarikat terkemuka kami dikawal selia oleh FCA dan CySec

Privasi

Kami tidak akan berkongsi data peribadi anda tanpa kebenaran anda

Keselamatan

Dana anda dilindungi oleh protokol keselamatan terkemuka industri

kami menerima
Mula Berdagang